Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Online fondsenwerving en strategische planning cruciaal na de pandemie

www.fondsenwerving.nl - 30 maart
De mogelijkheid tot online fondsenwerven in combinatie met solide strategische financiële planning zijn de meest cruciale vaardigheden die goede doelen nodig hebben om ook na de pandemie veerkrachtig te zijn. Dat schrijft financieringsorganisatie CAF America in een onderzoeksrapport samengesteld met hulp van de Indiana University Lilly Family School of Philanthropy en The Resource Alliance.

Goede Doelen:
Twee elementen blijken cruciaal voor goede doelen om ook na de pandemie veerkrachtig te zijn. Meer bepaald de mogelijkheid tot online fondsenwerving, in combinatie met een solide strategische financiële planning. Dat onderzocht financieringsorganisatie CAF America met de hulp van de Indiana University Lilly Family School of Philanthropy en The Resource Alliance. In hun onderzoek bevroegen ze 805 non-profits in meer dan 150 landen (waarvan 306 in Europa).

Cookie policy