Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: online communicatie- en contentmanager

www.komoptegenkanker.be - 29 november
Over Kom op tegen KankerKom op tegen Kanker helpt ervoor zorgen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen de ziekte overleven en dat de levenskwaliteit van (ex-)kankerpatiënten verbetert. Om da

Goede Doelen:
Kom op tegen Kanker helpt ervoor zorgen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen de ziekte overleven en dat de levenskwaliteit van (ex-)kankerpatiënten verbetert. Om die missie te blijven waarmaken, is de organisatie op zoek naar een online content- en communicatiemanager. In die functie creëer je onder andere nieuwe content en beheer je de online kanalen van de organisatie. Interesse? Dan kan je nog tot 20 december 2021 solliciteren voor deze job.

Cookie policy