Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep Cera: derde ronde regionale projecten

www.cera.coop - 29 juli

Aanvraagformulier voor regionale projecten Ben je actief binnen een organisatie die een financiële ruggensteun kan gebruiken? Of wil je met je vereniging een project op poten zetten in jouw regio? 

Goede Doelen:
De coöperatieve vennootschap Cera geeft subsidies aan projecten die aansluiten bij belangrijke hedendaagse maatschappelijke noden. Het gaat dan onder meer om thema’s zoals armoedebestrijding en sociale inclusie, kunst en cultuur en lokale initiatieven in het onderwijs en het jeugdwerk. Kan jouw organisatie ondersteuning gebruiken om een maatschappelijk project op te zetten? Dan kan je je nog kandidaat stellen tot 9 september 2021. De financiële steun bedraagt maximaal 3.000 euro voor regionale projecten en maximaal 15.000 euro voor supraregionale projecten.  

Cookie policy