Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: Grants Coordinator bij VVOB (Brussel)

www.vvob.org - 28 juni

Onderwijs is een heel breed domein. Om een grote impact te hebben die bovendien duurzaam is, focust VVOB haar werk op de professionele ontwikkeling van leerkrachten en effectief schoolleiderschap in vier onderwijssectoren via de capaciteitsontwikkeling van lokale onderwijsactoren.

Goede Doelen:
VVOB focust wereldwijd op de professionele ontwikkeling van leerkrachten en effectief schoolleiderschap in vier onderwijssectoren, en dat via de capaciteitsontwikkeling van lokale onderwijsactoren. Op dit moment is de organisatie op zoek naar een ‘grant coordinator’. In die functie ontwikkel je onder meer nieuwe projecten en onderhandel je over contracten. Interesse? Dan kan je nog solliciteren tot 13 juli 2022.

Cookie policy