Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: seksuele intimidatie en seksueel geweld in het nachtleven

equal.brussels - 28 maart
Subsidies equal.brussels ijvert voor gelijke kansen voor iedereen die in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest woont, verblijft of langskomt. We doen dat onder meer via steun […]

Goede Doelen:
De regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest lanceert de projectoproep ‘Gelijke kansen: seksuele intimidatie en seksueel geweld in het nachtleven’. Die oproep wordt beheerd door equal.brussels en focust vooral op breed gedragen initiatieven en samenwerkingen tussen Brusselse verenigingen en actoren op het terrein die het uitgaansleven veiliger, inclusiever en meer verwelkomend willen maken. De maximale steun per project bedraagt 75.000 euro. Je kan je dossier nog indienen tot 30 april.

Cookie policy