Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Warmste Week zoekt projecten rond kansarmoede

www.vrt.be - 27 juni

Volgens het Vlaams Agentschap Opgroeien wordt 1 op de 8 Vlamingen geboren in kansarmoede. Of een kind opgroeit in kansarmoede, wordt bepaald op basis van zes parameters: het maandinkomen van het gezin, de opleiding van de ouders, de arbeidssituatie van de ouders, de kwaliteit van de huisvesting, het stimulatieniveau van de kinderen en hun gezondheid.

 

Goede Doelen:
Hoewel de kerstperiode – en dus de Warmste Week – nu nog veraf lijkt, is het initiatief alweer op zoek naar organisaties die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Dit jaar draait de Warmste Week rond het thema kansarmoede. Helpt jouw project kansen creëren? Dan kan je je nog kandidaat stellen tot 1 september 2022.  

Cookie policy