Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bibliotheek Liedekerke verkoopt boeken voor goed doel

www.hln.be - 26 november
De Liedekerkse bibliotheek schenkt zowel De Valier als 11.11.11 elk 1.179,5 euro. Het gaat om de opbrengst van de tweejaarlijkse boekenverkoop. Daarbij wordt materiaal dat in de bib niet meer aangeboden zal worden verkocht voor één euro ‘t stuk. Een traditie die al vele jaren bestaat in Liedekerke.

Goede Doelen:
Meer dan twintig jaar geleden startte de bibliotheek van Liedekerke met haar boekenverkoop ten voordele van goede doelen. Het gaat daarbij om boeken die niet of weinig uitgeleend worden en plaats moeten maken voor nieuwe exemplaren. Ook cd’s en dvd’s gaan over de toonbank. Allemaal aan 1 euro per stuk. Dit jaar kon de bibliotheek 1.179,5 euro inzamelen voor zowel 11.11.11 als De Valier, een dienstverleningscentrum voor volwassen personen met een aangeboren handicap of een niet-aangeboren hersenletsel.

Cookie policy