Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: BeTalky promoot meertaligheid in Brussel

www.brussel.be - 26 november

BeTalky staat in voor de promotie van de meertaligheid in Brussel (1,2 miljoen inwoners, die samen meer dan 100 verschillende talen spreken). Het spreken van meerdere talen is belangrijk voor een gedeeld burgerschap, waarin iedereen zich verstaanbaar kan maken en elkaar kan begrijpen. De projectoproep richt zich tot organisaties die via een project inspelen op concrete noden in deze context en die hierin een maatschappelijke meerwaarde realiseren binnen hun domein (onderwijs, werk, cultuur, jeugd, sport, welzijn,...). 

Goede Doelen:
Op 1 januari 2019 telde Brussel ongeveer 180 nationaliteiten en meer dan 100 verschillende gesproken talen. Dat maakt van de stad een van de meest kosmopolitische regio’s van de wereld. BeTalky wil meertaligheid in Brussel promoten vanwege de vele voordelen. Heb jij een project dat bij deze gedachte aansluit? Dan kan je daarvoor een subsidie van 30.000 euro aanvragen. Dien je voorstel uiterlijk op 20 januari 2021 in.

Cookie policy