Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep : Impact Programme 21/22 van Ashoka

www.ashoka.org - 25 augustus
Scaling Positive Change For People and Planet

A collaboration between Ashoka, ABN AMRO Private Banking Belgium and Accenture BeLux

The Impact Programme is an accelerator programme that nurtures collaboration between social entrepreneurs and business to foster systemic change in the field of...

Goede Doelen:
Het Impact Programme 21/22: “Scaling Positive Change for People & Planet” gaat van start. Het programma geeft een boost aan sociale ondernemers die hun impact op vlak van klimaatverandering en circulaire economie willen vergroten. Tot 30 september is Ashoka België in samenwerking met Accenture BeLux en ABN AMRO Private Banking op zoek naar deelnemers.  Het Impact Programme is een kans voor 10 geselecteerde ondernemers die deelnemen aan 4 professionele seminaries, wekelijks coachinggesprekken (van Accenture BeLux, ABN AMRO Private Banking), 2 publieke evenementen en co-creatie gedurende een periode van 5 maanden. Het doel van het programma is ondernemers hun scaling strategieën aan te scherpen en hun netwerk uit te breiden. Bezoek de Ashoka-website voor meer informatie.

Cookie policy