Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vlajo en jonge ondernemers krijgen steun 

www.youtube.com - 25 februari

Dankzij de steun van haar spelers kan de Nationale Loterij verschillende organisaties steunen. VLAJO coacht jonge ondernemers en start-ups, zoals het duurzame initiatief Dripl (verfrissende limonades boordevol smaak) bij het opstarten van een zaak #meerdanspelen

Goede Doelen:
Vlajo staat voor Vlaamse Jonge Ondernemingen. Via praktijk- en ervaringsgerichte programma’s, van in de kleuterklas tot aan de universiteit, wakkert Vlajo de ondernemingszin aan bij jongeren en krijgen ze de kans om belangrijke competenties in kaart te brengen en te ontwikkelen. Daarnaast wil Vlajo ondernemend onderwijs duurzaam verankeren door de vorming van ondernemende leerkrachten en docenten via train-the-trainer programma’s en ondersteunende dienstverlening aan lesgevers.

Cookie policy