Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Wat is de Metaverse?

jarnoduursma.nl - 24 november

Facebook heeft een nieuwe naam: Meta. De rebranding maakt deel uit van de pogingen van het bedrijf om niet langer bekend te staan als een socialemediabedrijf, maar zich te richten op het bouwen van een onderdeel van de metaverse.  Facebook/Meta steekt ook $50 miljoen in een metaverse fonds en verkondigde recent 10.000 werknemers in Europa te zoeken voor het bouwen van de metaverse. Dat roept de vraag op: wat is de metaverse?

Goede Doelen:
De Metaverse is de volgende fase van het internet. Net zoals we op een dag allemaal een profiel aanmaakten op verschillende social media, gaan we binnenkort wellicht een eigen ‘avatar’ hebben in een nieuwe, virtuele wereld. Op die manier ontstaan er weer heel wat mogelijkheden om met je doelgroepen te communiceren. Terwijl de Metaverse nog niet onmiddellijk op punt zal staan, is het wel interessant om al eventjes in de (nabije) toekomst te kijken.

Cookie policy