Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op GoedeDoelen.be: Stichting Zoniënwoud

www.goededoelen.be - 24 september
Stichting Zoniënwoud stimuleert initiatieven die het Zoniënwoud beschermen en ten goede komen: participatie van het publiek, overleg met de verschillende betrokkenen van het bos, algemene communicatie, onthaal van de bezoekers en het verzamelen van data behoren tot haar kerntaken.

Goede Doelen:
Stichting Zoniënwoud stimuleert initiatieven die het Zoniënwoud beschermen en versterken. De organisatie doet dat onder meer via participatie van het publiek, overleg met de verschillende betrokkenen, algemene communicatie, bezoekersonthaal en dataverzameling. In 2019 werd de stichting opgericht om een eenvormige visie toe te passen over de drie Belgische gewesten heen.

Cookie policy