Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Geef je organisatie een boost met deze communicatieskills

ikorganiseer.be - 24 juli

ikorganiseer.be is een informatiewebsite ter ondersteuning van jonge organisatoren van muziekevenementen. Het is dé plek waar je als organisator een bundeling van betrouwbare en kwalitatieve informatie kan vinden. Naast informeren willen we je ook inspireren zodat we samen kunnen bouwen aan een bloeiende jongeren- en evenementencultuur.

Goede Doelen:
Nadat je op adem gekomen bent van alle intense gebeurtenissen van de afgelopen maanden, vind je vast weer nieuwe energie om alles te geven voor je goed doel. Je wilt misschien je interne en externe communicatie eens grondig onder de loep nemen? Je eindelijk verdiepen in de GDPR, zodat je steeds op een correcte manier omgaat met persoonlijke gegevens? Met deze tips schaaf je je communicatieskills zo weer bij.

Cookie policy