Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Met de steun van de Nationale Loterij: Klarafestival

www.youtube.com - 24 maart

Wat zou jij doen als je met de Lotto wint? Wist je dat door mee te spelen je ook verschillende organisaties steunt die grote projecten kunnen realiseren? Zoals Klarafestival, het grootste klassieke muziekfeest in België. Tot en met 27 maart brengt Klarafestival maar liefst 25 verschillende producties in de mooiste concertzalen in Brussel, Brugge en Antwerpen. Met de Klarafestival BOX, de kleinste concertzaal van het land, bieden ze ook jonge Belgische artiesten een podium voor een heel divers publiek, midden in de hoofdstad.

#meerdanspelen 

Goede Doelen:
Dankzij al haar spelers kan de Nationale Loterij heel wat grote projecten realiseren. Zo ook Klarafestival, het grootste klassieke muziekfeest in België. Tot en met 27 maart brengt Klarafestival maar liefst 25 verschillende producties in de mooiste concertzalen in Brussel, Brugge en Antwerpen. Met de Klarafestival BOX, de kleinste concertzaal van het land, krijgen ook jonge Belgische artiesten een podium voor een heel divers publiek, midden in Brussel.

Cookie policy