Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: educatief medewerker Natuurpunt

www.natuurpunt.be - 23 november
Natuurpunt Beheer vzw zoekt voor spoedige indiensttreding een: Educatief medewerker voor het project Educatief Natuurbeheer in Vlaams-Brabantstandplaats Bezoekerscentrum De Groene Vallei (Kortenberg) voltijds contract van onbepaalde duur  

Goede Doelen:
Natuurpunt beschermt kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen. Op dit moment is de organisatie op zoek naar een educatief medewerker voor het project Educatief Natuurbeheer in Vlaams-Brabant (standplaats Bezoekerscentrum De Groene Vallei in Kortenberg). In die functie organiseer je de educatieve werking inzake natuurbeheer naar de verschillende doelgroepen toe (voornamelijk basisscholen, maar ook jeugdbewegingen en volwassenen). Je kan nog tot en met 8 december 2020 solliciteren voor deze job.

Cookie policy