Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: sociale en groene initiatieven die mens en omgeving verbinden

socius.be - 23 september

Heb jij een schitterend idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt voor je streek en je streekgenoten? Heb je zin om de kloof tussen droom en daad te overbruggen? Toon je engagement, zet een projectidee op papier en Streekfonds Oost-Vlaanderen helpt je op weg.

Goede Doelen:
Kan jouw vzw een hefboom gebruiken voor dat ene topidee waarmee je de wereld een beetje beter maakt voor jouw streek en streekgenoten? Dan helpt Streekfonds Oost-Vlaanderen je op weg. Nog tot en met 8 november 2021 kan je je project met positieve impact op een maatschappelijke uitdaging indienen. Zo maak je kans om een crowdfundingcampagne op te starten en je opgehaalde budget verdubbeld te zien met maximaal 5.000 euro.

Cookie policy