Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Met de steun van de Nationale Loterij: Artsen Zonder Grenzen

www.youtube.com - 23 april
Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij, biedt Artsen Zonder Grenzen in het Brusselse Hotel Meininger isolatie en medische opvolging aan vermoedelijke of bevestigde coronapatiënten onder de daklozen. #meerdanspelen

Goede Doelen:
Artsen Zonder Grenzen is een internationale hulporganisatie die de meeste mensen kennen van hun projecten in het buitenland. Maar ook in eigen land is de organisatie erg actief. Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij, biedt Artsen Zonder Grenzen in het Brusselse Hotel Meininger bijvoorbeeld isolatie en medische opvolging aan vermoedelijke of bevestigde coronapatiënten onder mensen in een kwetsbare situatie.

Cookie policy