Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

In 3 stappen naar de juiste vrijwilligers

socius.be - 23 februari

Een VZW wil meer mensen warm maken voor autodelen maar mist vrijwilligers die zich in hun buurt engageren als ambassadeur. Een andere organisatie wil mensen verbinden rond ecologisch tuinieren, maar heeft weinig expertise op het vlak van samentuinieren… Zonder vrijwillige inzet kan een organisatie haar missie niet realiseren. 

Goede Doelen:
Om de missie van jouw organisatie te realiseren, vertrouw je op de steun van vrijwilligers. Diezelfde missie dient ook als leidraad om te bepalen welke vrijwilligers je juist nodig hebt. In deze blogpost met bijhorend filmpje zet Socius je op weg naar een wervingsactie voor vrijwilligers die perfect bij jouw organisatie passen. Door je vrijwilligerspool regelmatig te screenen en vervolgens deze stappen te volgen, werk je de blinde vlekken zo weg. 

Cookie policy