Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: opbouwmedewerker SAAMO

www.saamo.be - 21 juni

Maatschappelijk opbouwwerk is een vorm van sociaal werk die met innovatief projectwerk en geëngageerd buurtwerk mensen samenbrengt om te werken aan concrete en duurzame oplossingen. Samen met mensen in een kwetsbare positie ontwikkelen de opbouwwerkers van SAAMO modellen, geven ze een aanzet voor verbeteringen in beleid en regelgeving en bouwen ze aan publieke bewustwording.

Goede Doelen:
Samen met mensen in kwetsbare situaties werkt SAAMO aan een meer solidaire en rechtvaardige samenleving. Op dit moment is de organisatie op zoek naar een opbouwmedewerker. In die functie breng je mensen in een kwetsbare positie samen en werk je met hen aan concrete oplossingen. Dit doe je aan de hand van innovatief projectwerk en geëngageerd buurtwerk. Iets voor jou? Dan kan je nog solliciteren 11 juli 2022.

Cookie policy