Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Met de steun van de Nationale Loterij: restauratie-atelier Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen

www.youtube.com - 20 augustus
Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij kan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen ook dit jaar prestigieuze schilderijen restaureren in hun eigen atelier. Het atelier restaureerde sinds 1999 al enkele topstukken van kunstenaars als Pieter Bruegel I, Rogier van der Weyden, Pieter Paul Rubens, … #meerdanspelen

Goede Doelen:
Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij kan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen ook dit jaar prestigieuze schilderijen restaureren in hun eigen atelier. In dat atelier restaureerden experten sinds 1999 al enkele topstukken van kunstenaars als Pieter Bruegel I, Rogier van der Weyden, Pieter Paul Rubens en meer.

Cookie policy