Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: Technical Support Officer bij Solergie

11.be - 19 november

Solergie NV werd opgericht in 2013 onder de naam Energy Kiosks vanuit de vzw Solar Zonder Grenzen. Solergie is een social business met als doelstelling om via zonne-energie lokale gemeenschappen in ontwikkelingslanden te helpen. Door 10 jaar ervaring onder vzw Solar Zonder Grenzen werd geleerd dat een sociale business opzetten lokaal de meest duurzame vorm is om dit te realiseren. 

Goede Doelen:
Solergie is een sociale onderneming die lokale gemeenschappen in ontwikkelingslanden helpt aan de hand van zonne-energie. De organisatie ontstond in 2013 in de schoot van vzw Solar Zonder Grenzen. Door het succes van hun projecten in Togo, breiden ze hun activiteiten via lokale partners uit naar andere Afrikaanse landen. Daarom is Solergie op zoek naar een Technical Support Officer die naast aankopen, bestellingen, stock monitoring en logistiek ook de uitbreiding van de online monitoringtools van al deze partners mee kan helpen opvangen. Deze nieuwe functie gaat van start op 1 maart 2021.

Cookie policy