Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep Hart voor Waas en Hart voor Scheldevallei – Sectorwebsite Toerisme Oost-Vlaanderen

sector.tov.be - 18 november

Na de oproepen in de Vlaamse Ardennen (Streekmotor23) en in Meetjesland en Leiestreek (Regiokracht) is het nu de beurt aan Waasland en Scheldeland. Ook voor toeristische projecten kan deze oproep een financieel duwtje in de rug geven. Indienen kan tot en met 19 januari 2021.

Goede Doelen:
Onder de noemers ‘Hart voor Scheldevallei’ en ‘Hart voor Waas’ worden dit jaar streekfondsen opgestart voor de gemeenten van Scheldeland en Waasland. Daarbij is het de bedoeling om middelen en mensen samen te brengen om lokale projecten te steunen die mens en omgeving ten goede komen. Geselecteerde projecten moeten eerst een crowdfundingcampagne doorlopen. De streekfondsen verdubbelen dan het budget tot een maximumbedrag van 5.000 euro. Je kan je project nog indienen tot en met 19 januari 2021.

Cookie policy