Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Met de steun van de Nationale Loterij: vzw Cosmos

www.youtube.com - 17 november
Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij kan vzw Cosmos een nieuw onderdak voorzien voor hun dienstencentrum in de wijk van Kuregem. Cosmos ontwikkelt diensten voor ouderen en mensen met zorgvragen opdat deze langer, op een kwaliteitsvolle manier in hun buurt kunnen blijven wonen. #meerdanspelen

Goede Doelen:
Vzw Cosmos staat onder meer bekend om haar lokaal dienstencentrum in hartje Kuregem. Dat centrum is er om senioren, mensen met zorgvragen en kwetsbare mensen te ondersteunen en in staat te stellen om zolang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij kan de organisatie een gloednieuw onderdak voorzien voor haar dienstencentrum.

Cookie policy