Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: Digitale Inclusie – Women in Digital

economie.fgov.be - 17 juni

De nationale en intersectorale strategie Women in Digital (WID) 2021-2026 heeft vijf doelstellingen: ervoor zorgen dat meer vrouwen afstuderen in de digitale sector, bevordering van de integratie van vrouwen in de digitale arbeidswereld en/of in de digitale sector, bevorderen van het behoud van vrouwen in de digitale sector, creëren van nieuwe imago’s en wegwerken van de genderkloof bij specifieke doelgroepen (alleenstaand, handicap, buitenlandse herkomst…)

Goede Doelen:
De nationale en intersectorale strategie Women in Digital (WID) 2021-2026 wil de bestaande vooroordelen en structurele belemmeringen voor vrouwen in de digitale wereld (sectoren ICT en STEM: Science, Technology, Engineering, Mathematics) aanpakken. Daarom lanceert de FOD Economie een projectoproep om nieuwe initiatieven aan te moedigen. Start jouw vereniging een project op binnen een van de vier specifieke thema’s? Dan kan je je dossier nog indienen tot 15 juli 2022. De financiële steun bedraagt minimum 50.000 euro en maximum 160.000 euro (steunpercentage van 50%).

Cookie policy