Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: bezorg Brusselaars de ideale staycation

www.vgc.be - 17 juni

De maatregelen om de COVID19-pandemie te bestrijden, hebben een enorme impact op het dagelijkse leven van de Brusselaars. Ook in de zomervakantie zal dat nog het geval zijn. Meer mensen zullen thuis moeten blijven.

Goede Doelen:
Door de maatregelen om de COVID19-pandemie te bestrijden, zullen ook deze zomer heel wat Brusselaars thuis moeten blijven. De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) wil daarom tijdens de zomervakantie van 2020 een aangepast en bijkomend vakantie-aanbod organiseren dat tegemoetkomt aan de staycation-noden van de Brusselaars. Voor jouw staycation-initiatief dat plaatsvindt tussen 1 en 31 augustus kan je je kandidatuur voor maximaal 10.000 euro steun nog indienen tot 15 juli.

Cookie policy