Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: Noord-Zuidsamenwerking 2022

www.1030.be - 17 maart

Schaarbeek heeft heel wat verenigingen die actief zijn in het domein van de internationale solidariteit en samenwerking. De gemeente is trots op de inzet van haar burgers en wil daarom ...

Goede Doelen:
De gemeente Schaarbeek wil twee soorten projecten ondersteunen van verenigingen die actief zijn op het vlak van internationale solidariteit en samenwerking. Enerzijds gaat de oproep uit naar projecten die de inwoners van Schaarbeek bewustmaken van de Noord-Zuidthematiek. Anderzijds naar projecten die concrete acties op het terrein voorstellen in ontwikkelingslanden. Je kan je dossier nog indienen tot 2 mei 2022. De financiering voor de projecten bedraagt maximaal 4.400 euro.

Cookie policy