Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: vrijwilligersteams in gebieden met een hoge prioriteit

brulocalis.brussels - 17 februari

De Europese Unie lanceert, in het kader van het Europees Solidariteitskorps (ESK), een projectoproep voor « vrijwilligersteams in gebieden met een hoge prioriteit. De prioriteiten in 2022 zijn het bevorderen van gezonde levensstijlen en het behoud van het cultureel erfgoed.

Goede Doelen:
In het kader van het Europees Solidariteitskorps (ESK) lanceert de Europese Unie een projectoproep voor vrijwilligersteams in gebieden met een hoge prioriteit. Meer bepaald gaat het om grootschalige en impactvolle projecten die vrijwilligerswerkprojecten ondersteunen waarbij jongeren uit minstens twee landen bij betrokken zijn. Voldoet jouw project aan de voorwaarden van deze oproep? Dien je dossier dan in voor 6 april 2022. De subsidie bedraagt maximaal 400.000 euro en is afhankelijk van het aantal deelnemers en de looptijd van de activiteiten.

Cookie policy