Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vzw De SLOEP: open huis voor ouders met jonge kinderen

www.goededoelen.be - 15 september

De SLOEP vzw is een open huis voor ouders met jonge kinderen opgericht in 1996 vanuit signalen van buurtorganisaties en – bewoners. De SLOEP heeft een consultatiebureau, een inloopteam, een prenataal steunpunt en verschillende spel- en ontmoetingsinitiatieven erkend door Kind & Gezin.

Goede Doelen:
Vzw De SLOEP is een open huis voor ouders met jonge kinderen uit de Gentse wijken Muide, Meulestede, Sluizeken, Tolhuis, Ham, Dampoort en Sint-Amandsberg. Ouders vinden er ondersteuning van andere ouders, vrijwilligers en professionelen. Op 20 jaar tijd groeide de werking van De SLOEP uit tot een belangrijke schakel in de dienstverlening naar kansarme gezinnen met jonge kinderen. Bekijk zeker ook deze video met Kristel Verbeke > https://youtu.be/ONioubfmhl8 <

Cookie policy