Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Opleiding (verschillende data): digitalisatie van informatie, documenten en processen

www.ncoi.be - 15 juni

Een organisatie moet klaar zijn om de stap te zetten naar een digitale werkomgeving en om de verschillende informatiestromen, documenten en processen te digitaliseren. Deze opleiding legt de nadruk op succesvol content en werkprocessen leren beheren, digitaliseren en implementeren.

Goede Doelen:
Heb je het gevoel dat er tijd verloren gaat doordat de informatie in je organisatie niet optimaal beheerd wordt? Worden sommige werkprocessen nog steeds ad hoc en op een manuele manier afgehandeld? Daar kan je verandering in brengen door over te schakelen op een digitale werkomgeving en de verschillende informatiestromen, documenten en processen te digitaliseren. Deze opleiding gaat door op verschillende locaties en momenten, met 10 november 2022 als eerstvolgende datum.

Cookie policy