Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Waarom influencermarketing waardevolle kansen biedt voor jouw goed doel

join.marketing - 14 september
Ondanks het verschil in de te behalen doelen zijn er veel overeenkomsten in de methodes van traditionele bedrijven en goede doelen. Commerciële instanties zijn normaalgesproken gefocust op het behalen winst, en goede doelen op het werven van donaties. Echter kunnen ze dezelfde strategie hanteren om dit doel te bereiken.

Goede Doelen:
Bij ‘influencer’ denk je misschien vanzelf aan socialmediasterren die in ruil voor grote bedragen een of ander product aanprijzen in hun posts. Maar een influencer kan veel meer betekenen voor een organisatie, ook als die niet op winst uit is. Denk maar aan de nieuwe doelgroepen die je via de juiste influencers kan bereiken. Of de boost in visibiliteit bij een doelgroep waar je nu al naar communiceert.

Cookie policy