Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: educatief medewerker bij Act4Change

www.act4change.be - 14 mei

Act4Change Act4Change brengt al meer dan 10 jaar ondernemers, facilitatoren en toekomstige veranderaars. Act4Change biedt diverse leertrajecten aan waarin deelnemers hun competenties versterken en talenten ontwikkelen. Het is een innovatieve organisatie gedragen door een nauwe samenwerking tussen werknemers, bestuur en vrijwilligers. Hun aanbod combineert niet-formele educatieve en transformatieve leermethoden om mensen in hun leerproces te versterken. Ze richten zich zowel op ondernemers (intra- en entrepreneurship) en facilitatoren/coaches als op mensen die hun weg nog aan het zoeken zijn. 

Goede Doelen:
Act4Change brengt ondernemers, facilitators en toekomstige veranderaars samen om te werken aan een samenleving en economie die rekening houden met de grenzen van onze planeet. Op dit moment is de organisatie onder meer op zoek naar een educatief medewerker. In die functie ontwikkel je non-formele leertrajecten en ben je verantwoordelijk voor de implementatie ervan, waarbij je samenwerkt met freelancers en vrijwilligers. Geïnteresseerd in deze job? Solliciteer dan via de website van Act4Change.

Cookie policy