Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zo trek je op social media de aandacht met ‘motion content’

www.frankwatching.com - 14 april
‘Thumbstoppers’, dat is wat je nodig hebt op social media. Het merk dat het beste in staat is om de scrollende duim van de gebruiker te doen stoppen, of pauzeren, is de winnaar en krijgt de broodnodige aandacht. Om die spaarzame split of a second-kans te pakken, moet je optimaal gebruikmaken van de kracht van beeld.

Goede Doelen:
Dat filmpjes het goed doen op de verschillende social media wist je al. Maar waarschijnlijk ondervond je ook al dat filmpjes maken behoorlijk wat tijd en soms ook geld vraagt. Bekijk ‘filmpjes’ daarom in een bredere context, meer bepaald als ‘motion content’. Ook gifs, korte animaties en dergelijke behoren daartoe. Dit artikel vertelt je hoe je motion content optimaal inzet op alle beschikbare kanalen.

Cookie policy