Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Erasmus+: Mobiliteit in de jeugdsector (KA1)

www.youthinaction.be - 13 augustus

Voor de programmaperiode van 2021 tot 2027 maakt de Europese Unie 2,5 miljard euro vrij voor Erasmus+ Jeugd in heel Europa. Dat vertaalt zich in 2021 voor Vlaanderen naar meer dan 4,15 miljoen euro voor jou(w organisatie) om nationale of internationale projecten op te zetten met jongeren tussen 13 en 30 jaar. 

Goede Doelen:
De Europese Unie lanceert een nieuwe projectoproep om de mobiliteit van jongeren en jeugdanimatoren in het buitenland te verhogen in het kader van het programma ‘Erasmus+’. De projecten die kans maken op een subsidie (bedrag afhankelijk van het project) kunnen draaien rond de uitwisseling van jongeren, mobiliteit van jeugdanimatoren en activiteiten voor jongerenparticipatie. Je kan je dossier hiervoor nog indienen tot 5 oktober 2021.

Cookie policy