Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: Energiepack 2020

www.avcb-vsgb.be - 11 september

De Regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verleent, binnen de perken van de beschikbare begrotingskredieten, energiepremies aan organisaties van de sociale sector in het BHG.

Goede Doelen:
De Regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verleent, binnen de perken van de beschikbare begrotingskredieten, energiepremies aan organisaties binnen de sociale sector in het gewest. Deze premies worden beheerd door Leefmilieu Brussel, de overheidsdienst voor milieu en energie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De Energy Advisors van Bruxeo begeleiden (gratis) de Brusselse organisaties die energie willen besparen en/of willen investeren in duurzame energieproductie. Je kan je hiervoor nog kandidaat stellen tot 31 december 2020. Steunbedrag : max. 15.000 euro.

Cookie policy