Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Opleiding (31/5): Teamontwikkeling

socius.be - 11 mei

Leidinggeven is een ambacht dat je moet leren en waarin je al doende groeit. Als leidinggevende binnen het sociaal-cultureel werk word je met een eigen realiteit geconfronteerd. Je wil van individuele mensen een (h)echt team maken dat resultaten boekt om de doelen van de organisatie te realiseren.

Goede Doelen:
Ben jij leidinggevende binnen het sociaal-cultureel werk? Dan moet je dagelijks aandacht hebben voor organisatiedoelen, teamdynamieken en individuele medewerkers zonder daarbij jezelf uit het oog te verliezen. Deze vorming op 31 mei 2022 zoomt in op alle nodige skills om in die rol te slagen. Handig voor startende leidinggevenden, maar net zo goed voor personen met al wat meer ervaring die hun competenties willen bijschaven.

Cookie policy