Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: boekhouder vzw VESOFO

www.afosoc-vesofo.org - 11 maart

AFOSOC - VESOFO vzw, Vereniging van de Sociale Fondsen van de social-profitsector (PC 337) is een dienstverlenende vzw opgericht door de sociale partners van de social-profitsector. Zij levert verschillende diensten aan 8 juridische entiteiten (vzw’s en OFP’s) die actief zijn op het vlak van vorming, werkgelegenheid en het beheer van fondsen voor bestaanszekerheid (sociale maribel, risico- en kansengroepen, 2de pensioenpijler, …).

Goede Doelen:
Vzw VESOFO is een dienstverlenende vzw die opgericht werd door de sociale partners van de socialprofitsector. Op dit moment is de organisatie op zoek naar een boekhouder. In die functie zorg je onder meer voor het administratief beheer van bankdocumenten, een maandelijks beleggingsrapport en het opstellen van de jaarrekening. Interesse in deze job? Solliciteer dan nog vóór 30 maart 2021.

Cookie policy