Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: tijdelijk gebruik van de Pacheco-site in Brussel

ocmwbxl.brussels - 11 maart
De Pacheco-site, waar vroeger een rust- en verzorgingstehuis was gevestigd, wordt binnenkort gerenoveerd om er woningen en collectieve diensten onder te brengen. Om te voorkomen dat deze gebouwen leeg blijven staan tot het begin van de werkzaamheden, die gepland zijn voor 2024, lanceert het OCMW van de Stad Brussel - de eigenaar - een projectoproep voor het beheer en de coördinatie van de tijdelijke ingebruikname van de gebouwen.

Goede Doelen:
De Pacheco-site, waar vroeger een rust- en verzorgingstehuis gevestigd was, wordt in 2024 gerenoveerd om er woningen en collectieve diensten onder te brengen. Om leegstand te voorkomen, lanceert het OCMW van de Stad Brussel een projectoproep voor het beheer en de coördinatie van de tijdelijke ingebruikname van de gebouwen. Heeft jouw vzw een idee om verschillende actoren samen te brengen met een vernieuwend, sociaal en cultureel project op de site? Dan kan je je dossier nog indienen tot 19 april 2021.

Cookie policy