Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: gratis advies kennisnetwerk United Experts

www.unitedexperts.be - 11 januari

Een kwart eeuw oud. Dat is alvast een mooie reden om feest te vieren. Maar dat gaan we niet doen, of toch niet uitbundig.

In plaats van onszelf in de bloemetjes te zetten, gooien we het voor onze 25ste verjaardag graag over een andere boeg.

Wat drijft onze medewerkers dag in, dag uit? Het adviseren en begeleiden van hun klanten. Wanneer ze erin slagen een vergunning te verkrijgen, een studie tot een goed einde te brengen, klanten te begeleiden door het kluwen van de wetgeving, dan zijn onze medewerkers tevreden.

Goede Doelen:
Binnen het kennisnetwerk van United Experts brengen bedrijven diverse expertises en complementaire skills samen. Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de adviesgroep, lanceert United Experts een projectoproep voor goede doelen. Om organisaties die advies en begeleiding nodig hebben te steunen, stelt het netwerk 70.000 euro aan gratis advies ter beschikking. Je kan je kandidatuur nog indienen tot 28 februari 2021.

Cookie policy