Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op GoedeDoelen.be: Fietsen Zonder Leeftijd Zonhoven

www.goededoelen.be - 10 september

Minder mobiele inwoners( vooral senioren ) uit de eenzaamheid halen door het aanbieden van fietsritten met een riksja in de gemeente en hen terug het gevoel van 'haren in de wind' te geven.

Goede Doelen:
Vereenzaming bij ouderen is vandaag een prangend probleem in onze samenleving. Het initiatief Fietsen Zonder Leeftijd Zonhoven wil oudere, minder mobiele mensen uit de eenzaamheid halen en opnieuw actief laten deelnemen aan de maatschappij. Dat doet de vereniging door fietstochten met riksja’s te organiseren. Tijdens deze tochten kunnen de ouderen hun verhalen vertellen, hun oude woonomgeving opzoeken, een terrasje doen en nog eens ‘de wind in de haren’ voelen.

Cookie policy