Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: Natuur in je Buurt

natuurenbos.vlaanderen.be - 10 juni

Bij Natuur en Bos van de Vlaamse overheid wordt er ervoor gezorgd dat iedereen in Vlaanderen van de natuur kan genieten, nu en in de toekomst. Samen met hun partners zijn ze, als vakmannen en -vrouwen van de natuur, elke dag in de weer om de natuur te beschermen en duurzaam te ontwikkelen.

Goede Doelen:
Met projectoproep Natuur in je Buurt wil Natuur en Bos (van de Vlaamse overheid) projecten ondersteunen die zowel tegemoetkomen aan een maatschappelijke nood, als bijdragen aan een robuuste en veerkrachtige Vlaamse natuur en biodiversiteit. Afhankelijk van het type project bedraagt de financiële steun maximaal 15.000 of 150.000 euro. Wil jouw organisatie binnenkort een natuurproject realiseren? Dan kan je je projectvoorstel nog indienen tot en met 8 augustus 2022.

Cookie policy