Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: Fundraising Manager YouthStart Belgium

www.linkedin.com - 10 juni

In een eerste fase ben je samen met de algemeen directeur YouthStart Belgium verantwoordelijk voor de fundraising in België. Dat betekent dat je op zoek gaat naar middelen die noodzakelijk zijn om de werking en de verdere uitbouw van YouthStart Belgium te verzekeren. 

De volledige vacature staat op LinkedIn >>> https://bit.ly/3pGTAal

Goede Doelen:
YouthStart geeft jongeren tussen 16 en 30 jaar een gratis training van 8 dagen, zodat ze aan een plan voor hun toekomst kunnen werken. Op dit moment is de organisatie op zoek naar een Fundraising Manager. In die functie ga je op zoek naar middelen die noodzakelijk zijn om de werking en de verdere uitbouw van YouthStart Belgium te verzekeren. Is deze job iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Cookie policy