Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Met de steun van de Nationale Loterij: Paralympic Team Belgium

www.youtube.com - 10 maart

De spelers van de Nationale Loterij hebben allemaal grote dromen. Dankzij jullie steun kunnen ook de atleten van @BEParalympics, zoals Linda Le Bon, hun dromen waarmaken op de @paralympics in Peking. Linda heeft een visuele beperking, maar dat weerhoudt haar niet van haar passie voor skiën. Samen met haar supportersclub hopen we alvast dat ze een medaille mee naar huis mag nemen. Go go go! 

#meerdanspelen

Goede Doelen:
Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij kunnen de Belgische paralympische atleten, zoals Linda Le Bon, hun dromen waarmaken op de Paralympics in Peking. Linda heeft een visuele beperking, maar dat weerhoudt haar er niet van om aan 100 km per uur van een berg te skiën.

Cookie policy