Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Koning Boudewijnstichting solidair met Oekraïne

www.kbs-frb.be - 9 maart

Het nieuws en de beelden die sinds het begin van het Russisch offensief uit Oekraïne binnenkomen, raken ons allen. De hulpverzoeken en blijken van solidariteit stromen van overal binnen. De Koning Boudewijnstichting zet haar filantropische expertise en netwerken in om deze golf van solidariteit te versterken en de organisaties te steunen die kwetsbare mensen helpen.

Goede Doelen:
De nieuwsberichten over het Russisch offensief in Oekraïne maken een diepe indruk op ons allemaal. De Koning Boudewijnstichting draagt graag haar steentje bij om de bestaande golf van solidariteit verder te versterken. Aanvullend op de inspanningen van het Consortium 12-12 (u kan een gift overmaken op bankrekening 12-12 BE 19 0000 0000 1212 of online via 1212.be) stelt de Stichting haar filantropische infrastructuur, expertise en netwerk ter beschikking van alle particulieren, ondernemingen en organisaties die actie willen ondernemen.

Cookie policy