Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Met de steun van de Nationale Loterij: de Duve Instituut

www.youtube.com - 8 oktober

Dankzij haar spelers steunt de Nationale Loterij het biomedisch fundamenteel onderzoek van het de Duve Instituut. De teams van het de Duve Instituut bestuderen de mechanismen die kunnen leiden tot een ziekte en dankzij die studies kunnen er betere behandelingen ontwikkeld worden. #meerdanspelen

Goede Doelen:
Het de Duve Instituut is een multidisciplinair biomedisch onderzoeksinstituut. Het huisvest verschillende laboratoria van de Faculteit Geneeskunde van de UCLouvain (Université Catholique de Louvain) en de Brusselse afdeling van het Ludwig Instituut voor Kankeronderzoek. Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij kunnen de wetenschappers van het Instituut mechanismen bestuderen die ziekten veroorzaken en bijgevolg betere behandelingen ontwikkelen.

Cookie policy