Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: Dienstverlener nachtopvang CAW Oost-Vlaanderen

vacatures.cawoostvlaanderen.be - 8 september

Als dienstverlener maak je deel uit van de Nachtopvang te Gent voor dak- en thuislozen binnen het CAW. Binnen de nachtopvang bied je de cliënten bed, bad en brood (ontbijt en avondmaal) aan. 

Goede Doelen:
Het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk (CAW) Oost-Vlaanderen is een eerstelijnsorganisatie die zich richt tot de brede bevolking, met speciale aandacht voor de meest kwetsbaren in de samenleving. Als dienstverlener maak je deel uit van de Nachtopvang in Gent voor dak- en thuislozen binnen het CAW. Tot je taken behoort onder meer dat je de cliënten binnen de nachtopvang bed, bad en brood (ontbijt en avondmaal) aanbiedt. Interesse in deze job? Dan kan je nog solliciteren tot 30 september.

Cookie policy