Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Met de steun van de Nationale Loterij: RaDiOrg

www.youtube.com - 8 maart
Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij kan RaDIOrg een community en een stem bieden aan iedereen die kampt met een zeldzame ziekte. Ze lanceren ook de campagne 'Not a Unicorn' (Niet een eenhoorn) om het grote publiek erop te wijzen dat mensen met zeldzame ziekten geen eenhoorns zijn. Ze bestaan echt."#notaunicorn #meerdanspelen

Goede Doelen:
RaDiOrg is de Belgische koepelvereniging voor mensen met een zeldzame ziekte. Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij kan RaDiOrg een community en een stem bieden aan iedereen die kampt met zo’n ziekte. De organisatie lanceerde ook de campagne 'Not a Unicorn' (geen eenhoorn) om het grote publiek erop te wijzen dat mensen met zeldzame ziekten écht bestaan, in tegenstelling tot eenhoorns.

Cookie policy