Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Crowdfunding voor non-profits: tips en handige platformen

donorbox.org - 7 oktober

De financiële stabiliteit van de meeste non-profitorganisaties is afhankelijk van fondsenwerving, die in het verleden speciale evenementen omvatte zoals, gala’s en veilingen, samen met het schrijven van subsidies en direct mail-verzoeken.

Goede Doelen:
Als goed doel hang je in grote mate af van fondsenwerving. Sinds de digitalisering van dat proces het afgelopen jaar een stevige boost kreeg, is crowdfunding een populaire manier om aan de financiële stabiliteit van je organisatie te werken. Een snelle online zoekopdracht levert je al meteen heel wat mogelijke platformen om je crowdfunding op poten te zetten. Toch is het voor een succesvolle campagne belangrijk om een aantal details onder de loep te nemen.

Cookie policy