Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

5 lessen voor een digitale transformatie op maat van jouw publiek

socius.be - 7 oktober

De belangrijkste les: digitale transformatie draait in wezen rond de vraag hoe je jouw gebruikers, supporters of leden een betere dienstverlening kan bieden door in te zetten op digitaal. Ook van jouw organisatie verwachten mensen een goede online ervaring, net zoals ze dat gewend zijn bij online shoppen en bankieren. Ze willen een snel, efficiënt én gepersonaliseerd antwoord op hun vragen.

Goede Doelen:
Wanneer je een digitale transformatie op poten zet binnen je organisatie, is een deel van de opzet uiteraard dat je zelf efficiënter aan je projecten kan werken. Maar bij een digitale transformatie moet je minstens evenveel vanuit je doelpubliek naar je digitale ingrepen kijken. Zo niet zou de transformatie weleens stroef kunnen lopen.

Cookie policy