Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zo ga je te werk voor deur-aan-deurwerving

broederlijkdelen.be - 7 juni

Directe dialoog is een belangrijke techniek om nieuwe schenkers te engageren. Met traditionele methoden, zoals een inzamelactie of onze jaarlijkse campagne, zetten we vooral in op eenmalige giften. Maar om onze projecten het hele jaar door goed te kunnen plannen, hebben we de schenkers die zich engageren om maandelijks te steunen ook heel hard nodig.

Goede Doelen:
Vanaf 9 juni mogen goede doelen opnieuw schenkers werven in de openbare ruimte. Ook deur-aan-deurwerving wordt met andere woorden weer mogelijk. Directe dialoog is een belangrijke techniek om nieuwe schenkers te engageren. Broederlijk Delen deelt haar werkwijze voor deur-aan-deur fondsenwerving. Interessant om je te laten inspireren voor jouw wervingsmethodes.

Cookie policy