Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

NFT’s inzetten voor fondsenwerving? Het kan!

cointelegraph.com - 7 maart
Art company Bookblocks.io will be releasing NFTs on Oct. 5 with the proceeds given to Women for Afghan Women, an organization that helps to provide women access to education and vocational training in both Afghanistan and the United States.

Goede Doelen:
Heb jij op de blockchain al een NFT voor jouw wallet gekocht? Of klinkt die vraag op zich misschien nog wat vreemd? NFT’s zijn sinds vorig jaar bijzonder populair. Zelfs heel wat goede doelen springen al mee op die kar om hun projecten te ondersteunen. Zo kan je bijvoorbeeld NFT’s verkopen om fondsen te werven voor jouw organisatie. De donateurs geven niet enkel geld, maar krijgen er in de vorm van een NFT ook iets leuks voor in de plaats. De voorbeelden van verenigingen die op deze manier te werk gaan zijn steeds talrijker.

Cookie policy